_MG_9418.jpg _MG_9427.jpg _MG_9432.jpg _MG_9410_2.jpg _MG_9409_flip.jpg
HOME  |  CONTACT

Register Examensurveillant

                           logo geregistreerde examensurveillant

Het Register Examensurveillant is de officiële lijst met personen die bij Exapol het examen Examensurveillant hebben afgelegd en te kennen hebben gegeven in dit register te worden opgenomen.

Om het register in te zien klikt u op bovenstaand  logo "Geregistreerde Examensurveillant".

Zij voldoen daarmee aan de kwaliteitscriteria die door de Stichting Examenkamer zijn gesteld. Deze criteria komen voort uit het streven om de kwaliteit van de surveillance vóór, tijdens en ná het examen zo te optimaliseren dat de kans op fraude tijdens het examen tot een minimum wordt teruggebracht.

Een geregistreerde Examensurveillant blijft vakbekwaam omdat hij zich onderwerpt aan de eisen op het gebied van het toezicht bij examens op het gebied van werkervaring, supervisie, intervisie en nascholing. Mede ter optimalisering hiervan ontvangt de examensurveillant met regelmaat via Exapol, met medewerking van de Stichting Examenkamer, een nieuwsbulletin waarin wetenswaardige / belangrijke zaken zijn werk betreffende zijn opgenomen.

De voordelen van registratie zijn:

-       Duidelijkheid van de klant wat men mag                         verwachten van de Examensurveillant.

-       De klant mag uitgaan van een waarborg voor de               kwaliteit van de surveillance.

-       De klant mag er van uitgaan dat de                                 Examensurveillant op de hoogte is van de laatste             ontwikkelingen van fraudemogelijkheden tijdens             examens,

Het Register biedt een erkenning en garantie van de kennis en ervaring van door Exapol geregistreerde examensurveillanten. Het Register markeert zo twee belangrijke hoofdbelangen:

-       het draagt bij aan het vertrouwen in het goede                 verloop van de procedures en surveillance bij het             examineren;

-       het biedt een ondersteuning bij het voortdurend               bijblijven middels nieuwsbulletins.

Indien u, als onderwijsinstelling, een examensurveillant, vermeld op de lijst, uit uw omgeving wilt inzetten, kunt u contact opnemen met Uitzendbureau 65Plus, Lamark of Exapol.

| | sitemap